La Vie & Vivianne

La Vie betekend: Het leven.  

Uw huid is het grootste levende orgaan van uw lichaam,

daarom is het heel belangrijk om uw huid goed te verzorgen en professioneel te laten behandelen.

 Vivianne Spek, 

eigenaresse van Schoonheidssalon La Vie. Ik ben een gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en allround pedicure.

Eerst heb ik een twee-jarige basis opleiding gevolgd tot Schoonheidsspecialiste, daarna aansluitend. een twee-jarige opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste, met specialisaties zoals: Acne, Shiatsu massage, Aromatherapie, Kleurenanalyse en een vakopleiding Make-up. Deze opleidingen heb ik gevolgd op het ROC MN Beauty School te Utrecht. Vervolgens heb ik vijf jaar werkervaring opgedaan bij parfumeriezaken en schoonheidssalons, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende cosmeticamerken en technieken. Daarom kan ik u nu een professioneel en eerlijk advies geven op het gebied van huidverzorging, welness en make-up.

 

Eigen salon, pedicure opleiding en cursussen. 

Sinds 2 februari 2015 ben ik mijn eigen Allround Schoonheidssalon begonnen. En in maart 2017 ben ik ook geslaagd voor de allround pedicure opleiding in Breda. Ik was al cosmetisch pedicure maar met deze opleiding kan ik ook klanten helpen met diabetici type 1 en 2. En kan ik voetproblemen verhelpen en voorkomen. 

 Samenwerking met Schoonheidssalon 'Orchidee'

Ik werk samen met mijn moeder Janneke Spek-Brokking, zij heeft al meer dan 35 jaar haar eigen schoonheidssalon 'Orchidee' in Nieuwpoort. We werken met dezelfde merken en door haar meer dan 35 jaar ervaring in het vak en mijn kennis van nieuwe technieken kunnen we spreken van een goede samenwerking. Welke ook instant wordt gehouden door jaarlijkse trainingen en cursussen die wij samen volgen