Bruidsmake-up

Voor de bruid:

Speciaal voor de aanstaande brides-to-be heb ik een bruidsarrangement samengesteld. Op deze manier kunt u uzelf volledig verwennen, en er op en top uit zien op trouwdag! Een week van te voren krijgt u een complete gezichtsbehandeling van 90 min met epileren en of harsen van gezichtsbeharing (mocht dit nodig zijn). D.m.v. deze behandeling is de huid goed gereinigd en zijn storende haren verwijderd, zodat u er prachtig uit zult zien en uw make up de hele dag mooi zal blijven zitten.

 

Proef make-up. Na deze behandeling vindt ook de proef make up plaats, waar wij in overleg met u de mogelijkheden bespreken en laten zien. Bij deze behandeling kunt u alle mogelijke behandelingen toevoegen: denk bijvoorbeeld aan een manicure, pedicure (als open schoenen draagt), een massage, verwijderen lichaamsbeharing (strapless jurk: oksels harsen) etc. 

 

Op uw trouwdag. Er wordt een fixerend ampul aan gebracht op uw huid; de make-up zal zo de hele dag blijven zitten. De make-up zal worden aangebracht

 

Compleet verzorgde bruidsarrangement.           € 150,00

Bestaat uit: Een uitgebreide gezichtsbehandeling

van 95 min. Zo wordt de huid gereinigd, onthaard en verzorgt. Na de behandeling een proef make-up, zodat we uw wensen kunnen bespreken en u kunt de mogelijkheden zien Op uw Trouwdag: De make-up zal worden aangebracht in de salon. 

Make-up trouwdag op locatie

 

Voor de bruidegom.

Ook aan de bruidegom wordt gedacht u kunt het bruidegoms arrangement boeken: met ook een gezichtsbehandeling 60 min: u wilt er tenslotte ook stralend en verzorgt uit zien? En u kunt ook diverse behandelingen toevoegen bijvoorbeeld: een massage, verwijderen lichaamsbeharing. Ook een kleine natuurlijke make up is mogelijk, zodat u niet glimt op de foto's of de flits van de camera weer kaatst op u gezicht. 

Voor de bruidsgasten.

Bent u de moeder, schoonmoeder, zus, vrienden etc. van de bruid of bruidegom? En wilt u er ook stralend uit zien op de trouwdag. Dat kan door voorafgaand een gezichtsbehandeling te boeken. Zo wordt de huid goed gereinigd en wordt storende gezichtsbeharing verwijderd, zodat u er prachtig uit zult zien en uw make up de hele dag mooi zal blijven zitten. Hier kunt u ook een proef make up bij boeken mocht u dat willen of andere behandelingen. 

  

In de schoonheidssalon of op locatie ??

Make up van de bruid, bruidegom en bruidsgasten, kan worden gedaan in de schoonheidssalon of op locatie hiervoor wordt een kleine vergoeding gerekend.

   

Let op! Heeft u trouwplannen en wilt één van deze behandelingen boeken;  graag het liefst een halfjaar van te voren i.v.m. in plannen en voorbereidingen.