Make-up

Waarom dragen we eigenlijk make-up? Al eeuwenlang gebruiken vrouwen make-up denk maar Sisi de vroegere keizerin van Oostenrijk, Geisha's  of vrouwen van de vroegere Faro's.

Het is in vele gevallen zo dat je jezelf niet opmaakt voor iemand anders, anders zou je op de dagen dat je thuis ben ook niet je make-up doen. Ook doe je het niet voor je man of partner want die vinden vaak dat je er zonder make-up ook mooi uit ziet! Je doet het dus puur voor jezelf en vooral om jezelf beter te voelen. Maak je  jezelf op in de ochtend, dan neem je ook de moeite om je leuk aan te kleden en je haar te doen zodat het ‘plaatje’ compleet is. Dus met make-up op voel je jezelf gewoon wat lekkerder in je vel en zorgt ervoor dat je automatisch de dag beter besteed en nuttige dingen doet. Bijzonder hoeveel invloed make-up op iedereen heeft! Een mooie make-up is ook heel erg leuk, want je kan met kleuren variëren en het mooiste van jezelf accentueren. Mits goed en mooi aangebracht. Voor make-up betekent het niet: hoe meer hoe beter maar hoe minder hoe mooier! 

 

Voor vragen welke producten u en of jij het beste kunt gebruiken kunt u bij mij terecht, dan zal ik u of jou een eerlijk en persoonlijk advies geven. Ook kunt bij mij terecht voor: dag, avond, feest of bruidsmake-up. 

 

John van G make up.

De John van G make up collection is een grote en uniek collectie, waarbij u zelf kleuren kunt uitzoeken. Milieu vriendelijk, prettig voor de portemonnee en handig, want u kunt altijd zelf uw palet samenstellen. Deze producten zijn ook dierproef vrij.

John van G is een make up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes ogenschaduw, blusher, compact poeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beauty kit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, losse poeder, wenkbrauwpoeder en nagellak. Een complete make-up collectie die altijd perfect bij u past.