Camouflage, Foundation, poeder & rouge

Natural Concealer nr 3

John van G Natural Concealer is een licht reflecterende camouflage crème met een luchtige textuur in een opdraaibare pen met applicatiekwastje. John van G Natural Concealer laat de huid er direct stralender uitzien. Licht reflecterende pigmenten verbergen donkere kringen en fijne lijntjes rond de ogen perfect. De handige penseel applicator zorgt ervoor dat deze concealer makkelijk op de huid aan te brengen is. De lichte en aangename textuur is parfumvrij, waterafstotend en longlasting. Draai voor het eerste gebruik aan de onderkant van de concealer tot de kleur in het applicatiekwastje zichtbaar is. Voor verder gebruik is een korte rotatie voldoende. De concealer kan direct na de huidverzorging of bovenop de make-up worden aangebracht.

€ 12,80

  • Beschikbaar

Foundation

Double Finish make-up refillable

John van G Double Finish make-up refillable, is een matterende crème make-up. Een dekkende en tegelijkertijd een natuurlijke make-up, die door toevoeging van een heel fijn poeder zeer goed houdt en die uw teint vele uren lang een matte, zachte aanblik geeft. Bovendien beschermen een UV-filter, en vitamine E tegen invloeden van buitenaf. Plantaardige oliën en de parfumvrije samenstelling beschermen en verzorgen de huid. Voor het juiste resultaat kunt u de bijgesloten JvG spons gebruiken. Navulbaar. John van G Double Finish make-up refillable, is een matterende crème make-up. Een dekkende en tegelijkertijd een natuurlijke make-up, die door toevoeging van een heel fijn poeder zeer goed houdt en die uw teint vele uren lang een matte, zachte aanblik geeft. Bovendien beschermen een UV-filter, en vitamine E tegen invloeden van buitenaf. Plantaardige oliën en de parfumvrije samenstelling beschermen en verzorgen de huid. Voor het juiste resultaat kunt u de bijgesloten JvG spons gebruiken. Navulbaar. Belangrijkste ingrediënten: UV-filter, en vitamine E Gebruik: Double Finish is crèmig bij het opbrengen en poederachtig als het is opgedroogd. Met de bijgesloten spons op het gelaat aanbrengen. Voor meer dekking  gebruikt u een vochtig sponsje. Tip: Zeer geschikt als bruidsmake-up.

€ 18,45

  • Uitverkocht

Double Finish Refill

John van G Double Finish Refill is de navulverpakking voor Double Finish Refillable. John van G Double Finish refill is de navulling van de double finish; een zeer dekkende en toch natuurlijk uitziende crème make-up.

€ 10,65

  • Uitverkocht

Poeder

Losse poeder

John van G Losse poeder is een zeer fijne, transparante losse poeder met een matte finish. John van G Loose powder is een zeer fijne, transparante losse poeder met een matte finish. Deze poeder met micro pigmenten en fixeert de foundation en matteert de huid direct. Ook zeer geschikt om consealer mee te fixeren. Het poederdoosje is voorzien van een poederdonsje en een speciaal dekseltje met gaatjes die helpt met de dosering van de poeder.

Gebruik: Fixeert de foundation en matteert direct de huid. Ook geschikt om concealer mee te fixeren

€ 17,70

  • Uitverkocht

SHIMMERY POWDER PEARLS

De 3 in 1 poederparels met een fijne parelmoerglans geven een stralende, frisse uitstraling. De 3 in 1 poederparels met een fijne parelmoerglans geven een stralende, frisse uitstraling. De tinten werken als volgt: Roze tovert een zachte, egale teint tevoorschijn, Goud geeft een prachtige glans die subtiel reflecteert in het licht. Brons geeft een perfect ‘sunkissed’ look. De fluweelzachte textuur zorgt voor een extra aangename applicatie. – Parfum- en parabenenvrij – De huidverdraagzaamheid is dermatologisch goedgekeurd. Gebruik: Breng aan op het hoogste punt van het jukbeen of onder de wenkbrauw. Breng de Shimmery Powder Pearls ook aan op bijvoorbeeld het puntje van de neus, kin en het sleutelbeen voor een special glow effect.

€ 20,10

  • Uitverkocht

rouge

Compact Blusher

John van G Compact Blusher zorgt voor een gezonde blos. Verkrijgbaar in een breed assortiment aan keuren.John van G Compact Blusher is verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren. Verschillende blushers kunnen goed met elkaar gemengd worden voor de perfecte kleur. De blusher heeft een zeer zacht poeder en kan intens of juist subtiel worden aangebracht om de wangen meer kleur te geven. Gebruik: Breng met één van  de speciale blusherkwasten van JvG de blusher aan op de jukbeenderen. De blushers voorzien van een magneet om ze in de Beautybox te bevestigen.

€ 6,75

  • Uitverkocht