Huidverbetering

 

Wat is precies het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?

Met huidverzorging onderhoudt u uw huid, u vult de tekorten in uw huid aan. bv: Uw huid voelt droog, u brengt een crème aan en de huid voelt beter.

 

Huidverbetering. Het doel van huidverbetering is om verstoringen uit verschillende processen in de huid (zoals; veroudering, pigment, verslapping, vlekken etc.) zoveel mogelijk uit te stellen. Bij een huidverbeterende behandeling gaan we uw huid dus weer aan het werk zetten om de onderliggende (niet altijd zichtbare) problemen te voorkomen en de tekorten op tijd worden aangevuld. Zo proberen wij te voorkomen dat uw huid op de lange termijn deze tekenen van veroudering gaat laten zien.

 

Naast huidverbetering, willen we ook huidverjonging. Bij het ouder worden van de huid, verminderen de elastine en collageen aanmaak in onze huid. Hierdoor gaat de frisheid en de jonge uitstraling van de huid verloren. Bij huidverjonging gaan we juist deze tekenen van huidveroudering aanpakken en verminderen. Maar…. deze behandeling eindigt niet als u uit mijn behandelstoel stapt. Voor een gezonde huid zijn er – naast een gezonde levensstijl- vier elementen van groot belang: behandelingen, producten, voeding en suppletie. Kiest u voor een huidverbetering- of huidverjonging traject, dan kiest u bewust voor een gezonde huid. Het gebruik van juiste producten en het goed reinigen van uw huid is daarbij heel belangrijk om het maximale uit de behandelingen te halen.