Bindweefselmassage

 

Deze techniek wordt omschreven als ‘de natuurlijke botox voor je huid’. Ook verbeter je je conditie van je huid d.m.v. deze massage. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmassage voor het gezicht. Door de de diepere lagen van de huid te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

 

HOE WERKT DE BINDWEEFSELMASSAGE?

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt.          De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

 

HOE SNEL ZIE JE RESULTAAT NA DE BINDWEEFSELMASSAGE?

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar.    Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan uitzien. Wij adviseren om deze massage in kuurverband doen en daarna kunt u de bindweefsel bij uw gezichtsbehandeling boeken.

RESULTAAT:
  • Strakkere, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect bij een slechte doorbloeding

Contra indicaties van de bindweefselmassage:

Koorts, Hartklachten, Bloeddruk problemen, Defecte huid, 

Chronisch eczeem, Na de 7e maand zwangerschap

Medicatie: middelen met Corticosteroïden

Medicatie: bloed verdunnende middelen

 

Bindweefselmassage gezicht hals en decolleté 

 

Losse behandeling 45 min.                        € 45,00

of los te boeken bij een behandeling          € 10,00