Gezichtsbehandelingen.       Verschillende gezichtsbehandelingen.

Wat is precies het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?

 

Huidverzorging. Huidverzorging onderhoudt u uw huid, u vult de tekorten in uw huid aan. bv: Uw huid voelt droog, u brengt een crème aan en de huid voelt beter.

Een goede basis om mee te beginnen!!  Maar in deze salon gaan wij een stapje veder:

 

Huidverbetering. Het doel van huidverbetering is om verstoringen uit verschillende processen in de huid (zoals; veroudering, pigment, verslapping, vlekken etc.) zoveel mogelijk uit te stellen. Bij een huidverbeterende behandeling gaan we uw huid dus weer aan het werk zetten om de onderliggende (niet altijd zichtbare) problemen te voorkomen en de tekorten op tijd worden aangevuld. Zo proberen wij te voorkomen dat uw huid op de lange termijn deze tekenen van veroudering gaat laten zien. Klaar om echt aan de slag te gaan met uw huid??

 

Huidverjonging. Bij het ouder worden van de huid, verminderen de elastine en collageen aanmaak in onze huid. Hierdoor gaat de frisheid en de jonge uitstraling van de huid verloren. Bij huidverjonging gaan we juist deze tekenen van huidveroudering aanpakken en verminderen. Maar…. deze behandeling eindigt niet als u uit mijn behandelstoel stapt. Voor een gezonde huid zijn er – naast een gezonde levensstijl- vier elementen van groot belang: behandelingen, producten, voeding en suppletie. Kiest u voor een huidverbetering- of huidverjonging traject, dan kiest u bewust voor een gezonde huid. Het gebruik van juiste producten en het goed reinigen van uw huid is daarbij heel belangrijk om het maximale uit de behandelingen te halen.

Ready for the next step?? Kies dan voor de Bindweefselmassage !!

Vragen en Tips.

Welke dagcrème is goed voor mijn huid? 

Hoe kan ik mijn huid het beste reinigen en met welke producten? 

Wat is het verschil tussen alle cosmetica merken? 

En hoe zit dat met het soms enorme prijsverschil? 

Allemaal vragen die u wellicht bekend voorkomen?

 

Bij elke gezichtsbehandeling, krijgt u gratis een huidanalyse en een huidadvies en kunt u alle vragen stellen die u heeft. 

En krijgt u advies en tips om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen.