Producten Doctor Eckstein

Producten van Doctor Eckstein.

Ik geef met dit merk gezichtsbehandelingen en manicure behandelingen. Deze producten verkoop ik in mijn salon en zijn geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een huidallergie, en voor elke huidleeftijd en portemonnee. Het voelt zijde zacht aan en ruikt ook nog eens heerlijk, maar met natuurlijke geuren. 

Doctor Eckstein Gezichtsverzorgingsproducten.

Dr Eckstein producten geven de huid alles wat ze nodig heeft en geeft een positieve uitwerking op de huidfuncties. Uw huid is kostbaar en daarom verdient uw huid bijzondere aandacht en individuele en zorgvuldige verzorging. En dat kan met de gerenommeerde en betaalbare producten van Dr Eckstein.  De producten bestaat uit harmonieus op elkaar afgestemde ingrediënten creëren een effectieve verzorgende formule, die optimale verdraagzaamheid garandeert met duidelijk merkbare resultaten. U helpt uw huid haar natuurlijke balans in stand te houden, opdat zij mooi en gezond blijft.

Dr Eckstein Lichaamsverzorging.             

Is allround lichaamsverzorging met SPF 15, vitaminen en kostbare hydraterende bestanddelen. Hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten voor 24-uurs verzorging. Formules die extreem goed worden verdragen met een hoog gehalte aan effectieve werkstoffen. 

Dr Eckstein Lichaamsverzorging is geschikt voor alle huidtypen en ook ideaal voor een tere, gevoelige huid. Zonder kleurstoffen, parfumolie, etherische olie en ingrediënten van dierlijke oorsprong. Niet op dieren getest. Het heeft een bijzondere samenstelling van de fijnste, streng geselecteerde ingrediënten en houdt de gezondheid en schoonheid van de huid in stand en brengt haar vet- en vochtbalans weer in evenwicht.

Dr Eckstein Beautipharm Men.     

Zijn rijke, essentiële balsems die de huid de hele dag hydrateren en verzachten.Ze beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden met SPF 15.De producten bevatten bisabolol, allantoine, vitamine A + E en natuurlijke vocht herstellende componenten.Ze zijn 100 procent vrij van geurstoffen en vrij van parfum en geurstoffen. Hierdoor missen deze producten de vaak vrouwelijke cosmeticageur en is deze zeer geschikt voor de gevoelige mannenhuid.

Dr Eckstein Suncare.

Biedt zonnebrand producten voor ieder huidtype en alle leeftijden. Effectieve lichtbeschermingsfilters in watervaste formules en het cel beschermingssysteem rutine/vitamine E helpen mee om zonnebrand en voortijdige huidveroudering tegen te gaan. Geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

Populaire producten van Doctor Eckstein.

Hieronder staan enkele populaire producten beschreven en afgebeeld. Zodat u een goede indruk kan krijgen van dit merk en de producten.

Wilt u meer informatie over de producten van Doctor Eckstein of wilt u producten bestellen?

Bel. 0184-633089 

mail.schoonheidssalonlavie@hotmail.com